Начало

С няколко думи
Цени на софтуера
Складова програма - цена
Софтуер за автосервиз
Контакти

Софтуерът

Бърза продажба
4-ри продажни цени
Издаване на фактури
Следене на задължения
Резервиране на поръчани стоки
Права на достъп и гъвкавост
Печалбата
История за артикул
Набелязване за заявка
Минимално количество
Място в склада
Серийни номера
Пълна проследяемост
Нива на достъп и профил на потребител

За кого е предназначен

Всякаква търговска дейност
Книги и списания
Автомобилни гуми
Компютърен магазин
Аптеки
Строителни материали
Авточасти
Резервни части
Черна и бяла техника
Сервизи

Ползи

Минимизиране на грешките
Намаляване на загуби
Увеличаване на продажбите
Първа стъпка към онлайн магазин

Място в склада в складовия софтуер GVStore

Когато имате много голяма номенклатура от стоки в склада, се налага всеки артикул да може да се открие къде точно се намира в склад и това да става лесно. За целта софтуерния продукт трябва да ви подскаже къде се намира избрания артикул, който искате да подготвите за изпращане или директно да продадете на клиента в магазина ви.

За тази цел GVStore ви дава възможност да въведете адрес на всеки артикул, като тази информация се намира в основните данни. Необходимо е само да попълните кода/адреса на мястото в склада където се намира съответния артикул.

софтуер за магазини - място в склада

Адресирането и ползването на местата в склада е много полезно за магазини с резервни части, електроника, авточасти, резервни части за мобилни телефони и таблети, аптеки, строителни материали, инструменти и много други.

Освен адресът на мястото в случай, че имате повече от едно складово помещение, в отделно поле може да попълните наименованието на складовото помещение. Информацията за мястото на стоките се показва винаги, когато използвате екрана за работа с номенклатурата на артикулите и техните наличности. Тъй като това е най-често ползвания екран тази информация е налично винаги когато тя ви е необходима.

софтуер за магазини - място в склада

Определяне на място по време на доставка

За удобство на потребителите мястото на артикулите може да се задават по време, когато правите доставка още при вписване на стоката в склада. Така не се налага след доставката допълнително да описвате местата на стоките. Предполага се че случаите когато е необходимо да сложите ново място това са ако стоката е нова или просто искате съществуваща стока да и смените мястото в склада. Тази опция по никакъв начин не затормозява потребителя да попълва задължително всеки път мястото, защото складовата програма автоматично изчита информация за артикула, когато ви извежда екрана за попълване на доставката и ако артикулът не е нов информацията за мястото е попълнена.

софтуер за магазини - определяне на място по време на доставка

С тази възможност, която ви предоставя складовия продукт безпроблемно ще обслужвате клиентите и ще администрирате стоките в склада. Винаги ще ви се предоставя точна информация за това къде се намира дадена стока за да може лесно да я намерите в склада.