Начало

С няколко думи
Цени на софтуера
Складова програма - цена
Софтуер за автосервиз
Контакти

Софтуерът

Бърза продажба
4-ри продажни цени
Издаване на фактури
Следене на задължения
Резервиране на поръчани стоки
Права на достъп и гъвкавост
Печалбата
История за артикул
Набелязване за заявка
Минимално количество
Място в склада
Серийни номера
Пълна проследяемост
Защита от нежелани посетители

За кого е предназначен

Всякаква търговска дейност
Книги и списания
Автомобилни гуми
Компютърен магазин
Аптеки
Строителни материали
Авточасти
Резервни части
Черна и бяла техника
Сервизи

Ползи

Минимизиране на грешките
Намаляване на загуби
Увеличаване на продажбите
Първа стъпка към онлайн магазин

Софтуер за автосервиз

Софтуерът GVCarService е предназначена за автоматизация и улесняване работата на автосервизи. Тя поддържа записи на поръчките, извършена работа, плащания и разчети с клиенти, историята на всеки автомобил, възможност за връзка със складова програма, съхранява всичко необходимо за работата с документи и отчети.

софтуер за автосервиз

Какви проблеми решава GVCarService?

1. Програмата работи за Вас!

GVCarService е изключително лека и лесна за ползване. Автоматично генерира и отпечатва пълния комплект документи по поръчката на клиента, в това число и проформа фактура. В резултат на това:

Софтуерът се актуализира постоянно с оглед на новите тенденции на пазара и съобразно изискванията на клиентите ни. Всички актуализации получавате безплатно в рамките на годишния абонамент!

Програмата съхранява всичко необходимо: най-подробна информация за клиентите, история на автомобилите, всички поръчки и изпълнени дейности, контакти с клиентите и бележки, всички платежни операции.

2. Целият бизнес е като на длан

В софтуера за автосервиз GVCarService се извършва отчетност на всички операции с пари. В комбинация със складовия софтуер GVStorePRO тази отчетност става още по-детайлна. Програмата предоставя цялата необходима отчетност за всеки период от време. Можете да вземате стратегически правилни решения въз основа на анализ на дейността на сервиза по месеци, по клиенти, по автомобили, по собствениците на автомобили.

бързи и ясни справки в софтуера за автосервиз GVCarService

Основни възможности и предимства на софтуера за автосервиз GVCarService

Клиентите


информация за клиенти в GVCarservice

Автомобилите

Поръчки и дейности


извършени ремонти в софтуера за автосервиз gvcarservice

Финанси, отчети и анализи

Опция за използване на складов софтуер GVStorePRO заедно с GVCarService

В новата версия на продукта ни направихме възможно двата софтуера да работят заедно в случай, че клиентът има необходимост от това. Това позволява един път да се води пълна отчетност за наличностите и цените на стоките в склада и заедно с това изписването на резервните части да се извършва директно от автосервизния софтуер.

софтуер за автосервиз и складов софтуер

Каква е цената на софтуера за автосервиз GVCarService?

Всеки може да си позволи GVCarService. Цената му е достъпна за всички клиенти, които се занимават с автосервизна дейност. Първоначалното закупуване на софтуера за автосервиз ще ви струва 149 лв. Тази цена е крайна и е за едно копие на GVCarService, а ако решите да закупите второ или трето копие цената се намалява с 50% за всички закупени след първото. Софтуерът се предлага под наем и тази цена ви дава правото да го използвате за срок от една година.

Без задължителен абонамент

Няма задължителен абонамент и няма да имате необходимост, тъй като след закупуване или подновяване клиентът разполага с 5 часа за обслужване, които са напълно достатъчни. Обслужването на клиентите става изцяло чрез отдалечен достъп, което дава възможност за много бърза реакция и навременно решаване на проблем свързан с използването на софтуера за автосервиз GVCarService.

Може да изпробвате безплатно софтуера с пробен период

Винаги може първо да изпробвате GVCarService преди да предприемете закупуването му. Предлагаме възможност да ви инсталираме програмата за срок от 14 дни, като тази услуга не се заплаща и не ви обвързва с никакви допълнителни ангажименти. Когато се уверите, че продуктът ви харесва и ще ви свърши добра работа може да си го закупите от нас.

За допълнителна информация и закупуване вижте още: Софтуер за автосервиз GVCarService

Позвънете ни на телефон 0887708774